Závod nikomu dopředu neurčuje, kolik mají běžci uběhnout. Wings for Life World má svoji vlastní pohyblivou cílovou rovinku v podobě tzv. Catcher Car. Můžeš uběhnout, kolik chceš. Jakmile tě ale dožene, končíš. Lidé po celém světe startují ve stejný moment jako ty, ať už se běhu účastní přes App Run nebo Flagship Run. Společně běžíme pro ty, kteří nemohou. Běžíme, abychom přispěli k nalezení léku na poraněnou míchu.

 

Zbyšek Lhota k závodu napsal:

Dnešní akce na přehradě pořádaná mým kamarádem Tomášem Slavíkem v rámci charitativní akce v běhu pro ty, kteří nemohou, kde jde celkový výtěžek na výzkum pro obnovu poraněné míchy…nemám co dodat, tady bylo vše jak mělo…celosvětová akce kdy v jeden čas odstartovalo letos přes 250tis. běžců se nesla ve skvělé atmosféře.
Můj cíl byl letos pokořit 50km než mě dojede virtuální auto, které honí všechny běžce v aplikaci.
Cíl splněn, vzdálenost 52,75km mě vynesla na 1. místo v ČR i SR a celkově z celého světa jsem obsadil 38. místo. Vše si dnes sedlo, jsem nadšený a budu to vstřebávat asi dlouho. Podpora této akce mě hnala stejně jako všichni přítomní a obrovské díky jim i mé rodině. Asi to budu rozcházet tak 3dny ale stalo to za zo!
Stránky závodu:
Výsledky závodu:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..