V krásném prostředí Národní přírodní rezervace Libický luh, který je největším lužním lesem v Čechách za úžasné vůně a barev podzimního listí vzácných listnatých stromů, se konal VII. ročník běžeckého závodu. Startující zažili neopakovatelné kouzlo běhu s minimálním převýšením daném polabskou rovinou na trasách 2, 6 a 12 km.

Zbyšek Lhota k závodu napsal:

Vzhledem ke krátkému “odpočinku” po Hradeckém 1/2 maratonu před týdnem, jsem zvolil kratší variantu 6km a musím říct, že lépe jsem se v závodě asi nikdy necítil. Na startu byl i Jirka Miler, o vítězi teda bylo rozhodnuto ale byl jsem připravený mu to nenechat zadarmo :-) Hned po startu jsme šli s Jirkou do čela a s námi ještě jeden kluk. Toho jsem se držel do 2.km ale bylo to pomalé a tak jsem zrychlil, jen Jirka mi mezitím utekl na 50m a i když jsem držel tempo pod 3:20 a zrychloval sem, Jirka si odstup hlídal a s tím jsme i doběhli do cíle. 8vteřin za ním beru jako úspěch a s časem 20:23 na něco málo přes 6km je super! A co víc, jako 3. se umístil i brácha Štěpán v mojí kategorii a konečně jsme stáli na stupních spolu ?
Počasí bylo skvělé, 13°C sluníčko, troškou fouklo ale nebrzdilo…organizace skvělá, opravdu povedený závod po všech stránkách ?

 

Stránky závodu:

http://rypsport.cz/index.php/podzimni-12-beh-paraple

Výsledky závodu:

https://www.stopnito.cz/vysledky-zavodu/551&rok=2021&mesic=0

Fotogalerie:

https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/7732551

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..