Slavná místa legendární Jizerské 50 po vlastních packách, to je Běhej lesy Jizerská.

Trať 22km

 

Bára Jíšová:

Závod byl vydařený, mezi ženami 1. místo a skoro víc si cením 7. místa i mezi muži. S časem jsem taky spokojená. Trať moc hezká. Výběhy i seběhy po většinou mírné, že se dalo běžet svižně, skoro celá trať šotolina, nechybělo ani bláto a louže. Bylo to fajn. Tak snad brzy na viděnou.

 

 

 

 

 

 

 

Jan Malý:

Na 4.tém kilometru mě luplo v achilovce a pár kilometrů trvalo, než jsem to rozběhal. Ovšem po závodě už neudělám ani krok. Asi pár dní pauza. Jinak to bylo dobré.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adéla Johanová:

Tak letošní Jizerská 22 nebyla pro mě tak úspěšná jako loňská, kdy jsem běžela přesně dvě hodiny, což pro mě byl úspěch. Letos jsem trať dokončila v čase 2h 7min. Ale i přes to, že mě letos doprovázelo spoustu zdravotních problémů a tréninky na takovéhle vzdálenosti jsme téměř vůbec nezařadila, tak jsem si řekla, že závod vezmu jako výzvu. První polovina se mi běžela velmi dobře, ale po 12. kilometru se ukázalo, že mi ty naběhaný kilometry chybí. Letos jsem i využila každou občerstvovačku, takže jsem si srovnala v půlce závodu hlavu a řekla si, že si to užiju. Dala jsem do toho všechno, co ve mně včera bylo. ?

Trať 11km

Zbyšek Lhota:

Jizerskou jsem si užil navzdory nevyladěnému týdnu, kdy jsem toho moc nenaspal a den před závodem pomáhal kamarádovi na stavbě a následně s ním proběhla večer rozlučka se svobodou. Pivko, koleno, tatarák…no co vám budu povídat ?
I tak to klaplo na 2. místo celkově na 11km trati, což beru! Vítěz mi cuknul 2km před cílem, už sem neměl šťávu. Počasí parádní, ideál na běh a tak jsem si to celkem užil.

 

 

 

Veronika Tribučková a Jana Mosiurczáková:

V sobotu 28.8. se běžel závod Běhej lesy Jizerská, letos jsme si s Jančou vybraly trasu na 11km.. Měly jsme velké štěstí, počasí nám přálo, nepršelo a teploty byly na běh příjemné. Běželo se nám oběma až překvapivě dobře, celý závod a hlavně tu atmosféru jsme si užívaly.. Nakonec jsem doběhla v čase 1.01, 36. v kategorii, 56. žena a celkově 221. a Janča v čase 01:02, 21. V kategorii, 70. žena a celkově 258. Děkujeme Martinovi za startovný.. Těšíme se na další závod Verča a Janča

 

 

 

Stránky závodu:
Výsledky závodu:
Fotogalerie:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..