Terénní běh přes hory, doly, hrady a vody tajemnou přírodou Kokořínska a Máchova kraje – letos opět s účastí ERT – Ivety Fořtové.

Iveta statečně bojovala s krásnou a náročnou tratí, ale nakonec počasí spojené s vyčerpáním Ivetu donutilo v závodě nepokračovat. Ivetě k výkonu a zážitku moc gratulujeme !

Iveta nám o závodě napsala: „Po roce jsem se opět vrátila na závod Čertovskej Ultratrail 66 km, který jsem už nechtěla běžet, jelikož mi vloni vyšel nadmíru a tak v plánu už nebyl. Padlo nám ale Rakousko , tak jsem chtěla naběhané kilometry někde využít. Bohužel počasí naprosto nenahrálo, od rána slunce, dusno až na 28 st. Začátek jsem šla v poklidu, na vedoucí pozici , na Bezdězu 18 km jsem se cítila dobře, Martin na mě volal ať neblázním. jdu v klidu, mě se ale i přes teplo zdálo, že jsem ok, bohužel kolem 25 km jsem už citila, že není něco v pořádku, nějak mi začaly natékat ruce, vedro se stupňovalo. Na 30km jsem se rozhodla že to dál nedám, točila se mi hlava a rozhodla jsem na 35 km na občerstvení odstoupit. Nic , jedeme dál, prostě tohle k ultra akcím někdy patří. Teď se e dát do kupy a za 2 týdny do Tater na tour s Martinem, spravit si náladu.“

Web zavodu: https://www.certovskej-ultratrail.cz/

Vysledky: https://www.certovskej-ultratrail.cz/files/cut2021vysledky-666km.pdf

Foto: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/7331958

Foto od Martin Fořt

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..