ELEVEN RUN TEAMové odpolední a večerní společné posezení se uskutečnilo po úspěšném dopoledním sportovním klání na ELEVEN Janovských 11 a 19 km ČSOB v Janově n.N.

Po závodě se členové ERT sešli v krásných prostorách mateřské firmy ELEVEN, kde došlo při malém občerstvení k vyhodnocení závodní sezóny, následovalo seznámení s pravidly pro rok 2017 a prezentace nového závodního dresu. Poté se všichni přesunuli stejně jako v loňském roce, do Mystery baru k přátelskému posezení a pohoštění.

Závěrem bych si dovolil jménem všech členů ERT tak jako i na konci minulého roku poděkovat majiteli a vedení firmy, za celosezónní materiální a finanční podporu, našemu vedoucímu ERT Martinovi Fořtovi za starost, snahu a ochotu a v neposlední řadě za schopnost vytvoření bezvadné party lidí, která díky společnému koníčku si dokáže každou, nejen sportovní akci užít naplno.

Zbyšek Lhota „Jsem sice nováček v týmu, ale nemohu se nevyjádřit… jen v tom kladném světle :-) Chtěl bych poděkovat Martinovi (Fořt) za super sezónu v barvách ELEVEN, podpora tohoto rázu je aspoň pro mě jako hobíka naprosto perfekní od A až po Z. Jste skvělá parta a já našel po 12ti letech strávených u vody zase jiný směr :-)
Těším se na další „svítivě zelenou“ sezónu s váma!!! Keep run!“

David Pecina „Už tradičně jsou dušičky obdobím, kdy nám běžcům pomalu končí sezona a vzhlížíme k té nové. Za sebe musím říct, že ta uplynulá byla opět báječná!!

Martine (Fořt), jsi duší týmu a moc Ti díky za podporu, kterou nám vytváříš a prosím vyřiď veliké díky majitelům Elevenu! Právě díky Tobě máme možnost nosit krásné a kvalitní oblečení, vlastně jsi nás takto spojil s velmi uznávanou značkou Eleven. Není to ale jenom o oblečení, které bychom si museli poměrně nákladně každý shánět, ale i samotné tmelení formou organizace společných závodů a zajištěných startovných, které jsou každým rokem vyšší a vyšší. Díky Marťas!!!!“

Víťa Jantsch „Právě dnes tomu jsou 3 roky, kdy jsem v Turnově oslovil Martina (Fořt), že se mi moc líbí Eleven dresy, jestli se to dá někde sehnat. Martin měl tenkrát v plánu udělat u Michala Vítů v Running Mallu v Praze otevřenou besedu, které tam občas probíhají se zajímavými osobnostmi a nyní vybrali mě a obsah rozhovoru by Michal zveřejnil. Beseda proběhla a měla i docela úspěch a já byl korunován Eleven-tričkem a přijat do řad skvělé party – no nic lepšího jsem si nemohl přát. Nejsem samozřejmě mladým špičkovým běžcem, ale veteránskou jabloneckou legendou prý ano, takže to beru jako čest a uznání. Chtěl bych všem členům poděkovat za poskytování pomoci ve všech oblastech, kde na to nestačím, ale také co se týká dopravy. Tím, že jsem členem v mladém teamu, tak alespoň pomyslně tak rychle nestárnu. Určitě jsem letos nezahálel, odběhal jsem 32 závodů. V kat. 80+ jsem do dnešního dne vlastně nenašel přemožitele a na Hornické 10 jsem vytvořil nový osobák časem 53:11 a na Hruštici nejlepší čas za poslední 3 roky 55:37. Srdečně zdraví Víťa.“

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/2352263

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..