3. ročník Brněnského masakru – závodu na 63 km s převýšením 2180 m (kratší varianta 30 km, 820 m), který se běžel v krásném okolí jihomoravské metropole.

David Pecina – 2. místo ve své kat. (4. celkově) v čase 5:19:50 – „Tak mám další motivaci, letos to bylo jen o chlup za Petrem Vabrouškem! Jinak opět bezva akce, super organizace, spousta příjemných lidí, hezké počasí a třešinka v podobě dobrého výsledku.
Závod jsem si opravdu užil a hlavně si splnil cíl, který pro mě strašně moc znamená a to je schopnost tento závod, tuto délku, vcelku uběhnout (s vyjímkou krátkého lezení po skalách v Babím lomu). Aby to nebylo úplně tak jednoduché, dva dny před startem jsem si to zkomplikoval kotrmelcem na kolobrndě, ale možná i to byl ten správný moment, který nakopne a pomůže ke zvládnutí cíle.
Z celého víkendu mám velikou radost, měl jsem to štěstí setkat se, nebo mluvit se spoustou velkých osobností (Daniel Orálek, Petr Vabroušek, Štěpán Škorpil, …), super kamarádů (eleveňáků) a popřát ke krásnému jubileu velikého běžce Víti Jantsche!“

Blahopřejeme.

Kompletní výsledky: Výsledky_Masakr_2015_mail

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/1248044

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..