Silniční běžecký závod PALESTRA Kbelská 10 se tradičně běží první březnovou sobotu a je jedním z prvních běžeckých závodů v nové sezoně silničních běhů. Závod se běží na uzavřené trati s vyloučením dopravy přes městské části Kbely, Satalice a Vinoř. Běží se převážně po asfaltovém povrchu.

Martin Lukeš k závodu napsal:

Pro mě již mnoho let tradiční závod, který se koná o první sobotě v březnu a je to první test jak je na tom člověk po zimě. Trasa je již pár let neměnná a tak se výsledky dají porovnat s předchozím rokem. Letos jsem byl spokojený, běželo se mi dobře a i dosažený reálný čas 47:26 minuty byl o 2 minuty rychlejší než loňský.

Vladimír Vacarda k závodu napsal:

Totálně přepálený začátek. Strhnout se dal kdekdo, moderátor vyhecoval všechny nervózní závodníky na startu a své způsobila i úžasná atmosféra závodu. Správné tempo však záhy nalezeno. V silném větru zvolena taktika vzduchového pytle a šetření sil. Soupeři v kategorii bezpečně za zády. Vítězem František Sedlák nar. 1963, sympatický, dodneška neznámý soupeř s velkým potenciálem. Za mne veliká spokojenost s časem 41:14. Příjemná skutečnost spoluúčasti dalších členů ELEVEN RUN TEAMU, byť v jsme se v závodě v tisícovce běžců osobně nepotkali.

Veronika Tribučková a Jana Mosiurczáková k závodu napsaly:

V sobotu 4.3. jsme se s Jančou zúčastnily závodu na 10 km, pro nás obě to byl první letošní závod, na který jsme se těšily. Trasa není nijak náročná, ale letos nám ji znepříjemnil vítr. Přesto to byl příjemný start nové sezóny a už teď se těšíme na další závod. Verča a Janča.

 

 

Závod ještě běžela Bára Jíšová, která trať zvládla za 36:20, což bylo bramborové místo.

Stránky závodu:

https://palestrakbelska10.cz/

 

Výsledky závodu:

https://sportt.cz/resultlist/1201/10km/absolut

 

Fotogalerie:

https://eu.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/9539252

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..