Běh z centra Liberce, který tě provede lesem, kolem přehrady, přes žulový lom a Jizerskými horami zpět. Vybrat si můžeš kratší (12 km) nebo delší (22 km) trasu. To je závod série Runczech, Mattoni Liberec Nature Run.

Zbyšek Lhota k závodu napsal:

V sobotu jsem se na poslední chvíli mohl zúčastnit závodu v rámci série běhů Run Czech, kdy jsem ve středu před závodem vyhrál startovné ve FB soutěži :-)
Počasí na Liberec klasika, déšť, vítr ale zima zas tak moc ne, dalo se. Na startu jsem si říkal že začnu v klidu, přeci jen 22km v terénu nebude sranda…S Romanem Svatošem sme bok po boku drželi krok a hlídali 4-5. místo, hned po startu totiž pláchnul Vítek Pavlišta a další dva střelci…okolo 7km jsem se jal stíhat 3. borce a Roman mi popřál ať makám, nešlo mu udržet krok. Až na Maliník sem se třetím běžel v závěsu a dolu do Liberce jsem ho utrhnul a doběhl si bezpečně pro 3. místo. Škoda jen, že jsem od začátku nezvolil trochu ostřejší krok, druhej flek mi utekl o 40s, kdy na Maliniku měl náskok ještě 2min, očividně mi seběh sedl.
V cíli spokojenost, zase mě vítali kamarádi Dan Stach a Míra Lenc, moderátoři kteří tyto akce dokáží neskutečně vyhajpovat!!! Trasa byla náročná, jsem celkem rozbitej ale zase chvilku štastnej…
Stránky závodu:
Výsledky závodu:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..