Jsou prázdniny, doba volna a odpočinku a nebo také čas přípravy na letní a podzimní závody. Kazdý se připravuje jinak a jinde. Pár ukázek přípravy našich členů na našich stránkách.

Martin s Ivet se připravují převážně na domácím hřišti kolem Jablonce….. pro Ivet je v přípravě na vrchol sezony, Beskydskou sedmičku kopec nad Libercem – Ještěd.

 

Honza Benko se také připravuje na Beskydskou sedmičku a jako test si zaběhl ve Špindlerově Mlýně, Krkonošský půlmaraton, kde se umístil na druhém místě a jeho hlavním cílem bylo celou trať běžet co se mu také povedlo.

 

Báru Chumlenovou v přípravě zdrželo od posledního závodu zranění nejprve levé a potom pravé nohy. Nyní se rozbíhá a trénuje na MS na 100km. Cíl je to odběhnout, zaběhnout slušný čas ale na osobak po tom všem to nevidí. Kromě běhu se snaží kvůli vytrvalosti chodit i delší tůry po horách.

 

Bára Jíšová se přípravovala na soustředění v Livignu, kde strávila nejhezčích 12dní dovolené v životě. Dolomity jsou nádhera. Nabilo mě to energií a i tréninky na rovině i v kopcích se vydařily nad očekávání dobře. V číslech 284 neběhaných km a 244 km na kole. Ale ty výhledy které při tom byly, to bylo nejvíc.
Domluvili jsme se s trenérem že formu po soustředění otestujeme 10km v Braniku v rámci Vaší ligy a povedla se nad očekávání dobře 36:00 je čas ve který jsem ani nedoufala. A vítězství jako bonus. Větším cílem však bylo MČR v horském běhu v neděli 7.8. Kde jsem skončila 2. Mezi holkami, které se kopcům věnují jako hlavní disciplíně. To mi udělalo opravdu velkou radost. Celou dobu se mi běželo dobře, i když samozřejmě kopce byly náročné. Ale potvrdilo se že soustředění mělo význam.

Verča a Janča se připravují i na svých dovolených.

Ostatní také trénují a připravují se v rámci svých možností.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..