26. ročník legendárního Vratislavického Běhouna se po dvouleté Covidové pauze uskutečnil v areálu Vratislavického koupaliště Sluníčko. Závod se svojí vyprodanou kapacitou 500 lidí, byl připravený pro dětské trasy a závody, tak také pro dospělé. Buď 1 okruh cca 5 km a nebo 2 okruhy s převýšením 395m. Perfektnímu zvládnutí závodu a zázemí může poděkovat kamarádům z RunBo Teamu.

Zbyšek Lhota k závodu napsal: Konečně jsem mohl, ještě tam k ideálu pár dní chybí ale jsem rád že to jde. Bezmála týden už trénuju po zhruba měsíc a půl zdravotní pauze a Vratislavický Běhoun byl idelální zátěžák. Podařilo se na výbornou, traťák sice odolal ale vyhlídky na překonání jdou slibné ?. Děti si taky užili, mladší dcerka na startu brek a nepodařilo se ani vystartovat ?, starší synátor je na tom lépe, doběhl v polovině startovního pole a baví ho to, to se cení.

Krásná atmosféra domácího prostředí, trať nelehká, počasí na jedničku, organizačně skvěle zvládnuté i přes naplněnou kapacitu závodu.
Pochvala organizátorům ?

Martin Fořt k závodu napsal: Vratislavický běhoun pro mě poprvé, závod za rohem, tak jsem slíbil pořadateli M.Habelovi, že se jednou už musím stavit. Závody skvěle zorganizované, ale pro všechny jak na pětce tak na desítce výživné. Trať z poloviny běh do vrchu a pak zase hurá dolů. Po středečních závodech v Pardubicích  jsem to na trati cítil, závěr mi moc nechutnal, přesto se mi trať a celá akce líbila. Zbýša úspěšně, já nakonec až v závěru prohrál kategorii, celkově 5 flek.

 

 

Stránky závodu: http://www.runboteam.cz/?page_id=2969

Výsledky závodu: http://www.runboteam.cz/?page_id=3173

Fotogalerie: https://eu.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/8364067

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..