V Pardubicích se letos v barvách Elevenrunteamu objevil Honza Benko. Martin Fořt, Iveta Fořtová a Bára Chumlenová běželi za své mateřské kluby.

Martin Fořt k závodu napsal: Pardubice opět MČR 1/2 maraton , tentokrát v oddílových barvách. Bára za Mladou Boleslav, Ivet a já za LIAZ, doplnil nás Honza Benko za tým. Počasí podobné Praze před týdnem, ale účast o mnoho kvalitnější pokud jde o domácí běžce. Bára 2 týdny po 100km, sama co říkala spokojená, Ivet po dlouhé době na závodě a chtěla dát kvalitnější trénink, když zatím jen točí  kopce v JBC po zimním Covidu. Já s Honzou na trati spolupracoval ve skupině, dost mi i pomohl a nakonec stejný čas jako před týdnem, co mě dost překvapilo. Honza taky určitě spokojený, po závodě rychle jel domů balit a večer už na letiště do Drážďan, odlet na Kanáry na soustředění na kole. Sezóna se rozjíždí, i když pro moje pracovní povinnosti spíš jaro u konce.

Bára Chumlenová k závodu napsala: Jen 14 dnů po republikovém mistráku na stovku. Rychlost není, takže takový testík. Počasí před startem nic moc, kroupy a vítr. Start. První desítku dodržuji pokyny trenéra, 4 min/km. Síly mám, jsem patnáctá a nic, překvapivě, nebolí. Poslední pětka a děsnej vítr. Začínám hekat, ale tempo držím. Dva a půl kiláku do konce. Na dohled soupeřka, mihnu se kolem ní a na dohled je další. Naštěstí se mě neudrží. Poslední pětistovka. Není čas na frajeřinky. Nasazuji sprint. Cíl!!! Padám na hubu. Dala jsem to za 1:24:32, jedenáctá v republice. Není to tak špatný. Ta jedenáctka je mi asi souzená. Třetí republika v půlmaratonu a potřetí jedenáctá. Za rok se hecnu ještě víc a do desítky se snad vejdu…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stránky závodu:https://www.pardubickyvinarskypulmaraton.cz/cs/

Výsledky závodu: https://www.pardubickyvinarskypulmaraton.cz/cs/125-vysledky-zavodu-2022/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..