Martin Fořt k závodu napsal: Pražský půlmaraton, po dlouhé době, tisíce lidí není nikdy ráno před startem zážitek, ale závodní a divácká atmosféra vždy stojí za to.  Letos zima 2 stupně a studený vítr, spíš pro diváky víc nepříjemné než pro nás běžce. Podmínky na závod špatné nebyly a dalo se běžet klidně rychle,jen pro Elitu a černochy to nebylo úplně ono.

S Davidem jsme začali rozumně, dav lidí nás nevybláznil a závod jsme dali  tempově, na naše možnosti dopadl dobře a oba v cíli spokojený. Jana s Veronikou v parádních osobních časech, tým neudělal ostudu akce se povedla.
Martin

 

 

 

Jana Mosiurczáková a Veronika Tribučková k závodu napsaly: v sobotu 2.4. patřila Praha, po dlouhých dvou letech, zase běžcům. Konal se zde tradiční pražský půlmaraton, kde jsme s Veru nemohly chybět. Opravdu moc jsme se těšily na tu sváteční závodní atmosféru. Letos, ač je jaro v plném proudu, byla neskutečně velká zima a na trati nás potrávil místy protivítr. Ale jinak se nám běželo dost dobře, závod byl opravdu podařený. Ke konci ubývalo sil, ale fanoušci podél trati nás za stálého povzbuzování obě dvě dotáhly až do cíle a dokonce i s osobáčkem. Pro mě to bylo neskutečně velké překvapení, ani jednou jsem se nepodívala na hodinky, závod jsem si chtěla užít, běžela jsem jen podle svých pocitů. Když jsem je v cíli hodinky vypínala, nevěřila jsem svým očím. Naše čipové časy – Veru 1:46:45 a já 1:49:49. Ještě v sobotu jsme ten náš úspěch musely oslavit.

 

Stránky závodu:https://www.runczech.com/cs/akce/1-2maraton-praha-2022

Výsledky závodu:https://www.runczech.com/cs/results/resultsEventDetail?eventId=24231&frm.subeventId=24243&page=1&per_page=15&sort=finishTime

Fotogalerie:https://eu.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/8289680

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..