V sobotu se v Pečkách ukázalo silné kvarteto běžců z  našeho týmu, ve složení Martin Fořt, Zbyšek Lhota, Jan Benko a David Pecina.

Martin Fořt k závodu napsal: v sobotu v Pečkách proběhla druhá jarní oblíbená silniční desítka, na startu cca 500  běžců a mezi nimi 4 borci z Eleven týmu. Počasí přálo, až na silnější vítr, který byl do obrátky proti, ale na zpět zase příjemně pomohl. Zbyšek bohužel pro zranění nohy nepředvedl na co má natrénováno a snad bude brzo v pořádku. Já s Davidem a Honzou jsme bojovali ve svých kategoriích , docela bylo s kým běžet, byla okolo nás silná skupina na  čas mezi  36 – 37 minut.

Akce povedená , sezóna se dá říct úspěšně zahájená a teď už příprava zase na další závody.
Benko Jan
Fořt Martin
Lhota Zbyšek
Pecina David
Zbyšek Lhota k závodu napal: závod jsem zkusil i přes již rozjetý zánět v pravé achilovce. Při rozklusu se noha zdála být dobrá ale po 3km v závodě jsem věděl že to nebude útok na osobák, párkrát v tom píchlo, tak jsem zvolil tempo abych doběhl a nezničil nohu. Ačkoliv sluníčko hřálo, bylo dost větrno a první půlka na otočku byla nepříjemná pro všechny, zpátky to ale odsejpalo po větru hezky, gratuluju všem k parádním časům. Dám se do kupy, házím to za hlavu a těším se lepším zítřkům.
Stránky závodu:http://www.pecky10km.cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..