Po roce různých omezení a zákazů, se v sobotu uskutečnil závod Palestra Kbeská 10. Ve startovním poli bylo přihlášeno přes 1000 běžců a běžkyň. Pošasí všem přálo, teplota se pohybovala před startem kolem 7° C a panovalo takřka bezvětří. V závodě se postupně ochladilo ale to již nikomu nevadilo. Ve startovním poli byl Martin Lukeš, Veronika Tribučková a Jana Mosiurczáková.

Verča a Jana k závodu napsaly: Letošní první start, nevěděly jsme co od toho máme očekávat.  Po doběhu jsem byla mile překvapená svým časem, nemít bolavá záda, tak to mohlo být ještě o fous lepší. Ríkala Verča. Jana i přes bolavé koleno v závěru závodu také byla spokojená. 

Martin Lukeš k závodu napsal: Tento rok se závod na 10 km Palestra Kbelská 10 konal již v tradičním termínu, první březnovou sobotu a to 5.3. Na start, půl hodiny po poledni, se postavila necelá tisícovka běžců a vydala se, za chladnějšího počasí s občas poletující sněhovou vločkou, zdolávat nástrahy trati. Běželo se mi v rámci aktuálních možností a do cílovou metu jsem proťal v čase 49:32 minut na 424. místě celkově a 39. v kategorii MD59.

 

Stránky závodu: https://palestrakbelska10.cz/

Výsledky závodu: https://www.sportt.cz/racesResults/resultlist/1094

Fotogalerie: https://eu.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/8215794

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..