V sobotu 19.2. se konal v hale na Střelnici už 34. ročník Memoriál Karla Líbala v běhu na 3km, který je zároveň Krajským přeborem na této trati. Zúčastnilo se celkem 90 běžců z celé republiky a rozdělili se do 7 rozběhů. Celkovým vítězem mužů  se stal Václav Vandrovec z Přerova a nejlepší ženou se stala Jana Pekařová z Turnova. Nejlepším domácím závodníkem z oddílu LIAZ se stal Zbyšek Lhota , který celkově  doběhl na 6.místě a v přeboru kraje vybojoval bronzovou medaili.  Zbyšek jinak startuje v barvách ERT .

 Zbyšek Lhota k závodu napsal:

V rámci zimní přípravy na zajímavou sezónu 22 jsem MKL na domácí půdě nemohl vynechat, těšil sem se a celkem se dařilo. Na nejrychlejší jsem ztratil stále hodně ale osobák na 3km jsem si vylepšil bezmála o 11s, (9:24,51) to prostě beru, navíc v krajském přeboru pěkné 3.místo jako bonus. Krásná akce, super závod a skvělí lidé, není co vytknout, jen houšť! ?
V barvách Eleven Run Teamu se ještě zúčastnili Martin Fořt 2 místo kat 50+, Jan Malý 3 místo kat 40+, Martin Lukeš, Vítězslav Jantsch jako nejstarší účastník a Petra Kadlečková.
Stránky závodu:
Výsledky závodu:
Fotogalerie:
Článek a fotogalerie na Naše Jablonecko
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..