V sobotu 30.10. se konal již 45. ročník Janovských 11 a 19. Letos počasí bylo pro běh úplně ukázkové, po ránu chladno ale při závodě slunečno s teplotou nad 15 stupňů. Z týmu se akce, takřka na domácí půdě zúčastnilo 8 členů. Někteří běželi trať na 11 km a někteří na 19 km.

trať na 19 km

Martin Fořt k závodu napsal: Po roce opět Janovských 19 km,  běžců víc  než na 11 km, bylo s kým závodit počasí skvělé. Začal jsem opět rozumně, mladíci to opět rozeběhli rychle, ale už cestou na Bramberk jsem si začal pár lidí stahovat a zařadil mezi svoje soupeře na další část  závodu. Na Severáku  jsem se pohyboval okolo 20 místa a ve skupině 5 lidí jsme šli na Královku, kde se pak už skupina roztrhla  a každý přes Maliník  šel za své. Nakonec to kulím  až do cíle, žádné velké vytuhnutí a 20 místo jsem udržel, první v kat. Bohužel bez vyhlášení a poháru, kdy mě čip nevzal v cíli a pořadatel nereagoval na moje upozornění, že má na stupních špatné běžce. No i to se stává, tak zase za rok.

 

 

David Pecina trať zaběhl za 1:27:18, v kategorii 17. místo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Malý trať zaběhl za 1:30:55, v kategorii 19. místo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trať na 11 km

Zbyšek Lhota trať zaběhl za 42:31, v kategorii 4. místo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Olda Johan k závodu napsal: Co na tento závod říct ? náročný, ale pěkný závod. Krásné počasí, pěkná trasa bohatá na stoupání, ale i těžký a nebezpečný konečný klesání do cíle. Měl jsem toho celkem dost, ale těším se na další ročník tohoto závodu Janovských 11 a 19 km. ??

 

 

 

 

 

 

 

 

Adéla Johanová k závodu napsala: Pro mě nejtěžší závod za celou letošní sezónu, po 3 kilometrech jsem pochopila, že jsem si ten závod šla pouze užít. ?

 

 

 

 

 

 

Veronika Tribučková a Jana Mosiurczáková k závodu napsaly: V sobotu 30.10. jsme si s Jančou tradičně proběhly závod Janovských 11 a 19.. Jako každý rok jsme se postavily na start 11km trasy.. Počasí nám přálo a na vzdory obávám jestli to vůbec uběhneme, Janča měla obavy z kopců, potíže s dýcháním a já nemám naběháno, se nám to povedlo celkem slušně..Verča a Janča

 

 

 

 

 

 

 

Stránky závodu:

https://www.11a19.cz/

Výsledky závodu:

https://www.11a19.cz/user/data/vysledky/2021/ResultList2021.pdf

Fotogalerie:

https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/7824791

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..