7. ročník závodu v běhu na 20 km, 11km a 6 km v Českém ráji. Závod je součástí běžeckého seriálu GR8 Trails

Krásná trasa přírodou a jedinečná příležitost proběhnout srdcem Českého ráje, na dohled mít zříceninu hradu Trosky a běžet přímo skrz nádvoří hradu Kost.

Martin Fořt k závodu napsal:

Po roční pauze opět na startu půlmaratonu na Branžeži, bohužel jsme na startu stáli pouze s Havlisem, mimo bab  z týmu,  což mě velice mrzelo. Vzhledem k tomu, že jsme hlavní partneři závodu, tak za  mě veliké zklamání jak účast na této akci dopadla. Já nakonec se závodem  spokojený, až na to že jsem běžel celý závod sám v čele a soupeř mě nechal 18km odtáhnout bez vystřídáni. Ve slabší konkurenci  druhé místo  asi není důležité. Spíš čas mě uspokojil, vzhledem k letošním problémům s ostruhou na noze a výpadkem od jara v tréninku, kdy jsem víc najezdil na kole než naběhal. Teď zkusím pár podzimních akcí, snad už bez zdravotního   omezení.

 

 

 

 

Iveta Fořtová k závodu napsala:

Po delší době jsem se opět vrátila na závody, jelikož léto nebylo úplně ideální po zdravotní stránce a skoro 6 týdnů bez pořádného tréninku bylo znát. Ale byla jsem jsem ráda, že jsem s Martinem  mohla   jít na start půlmaratonu , tím podpořit firmu  Eleven  na tomto našem partnerském závodě, jelikož moc lidí z týmu letos nepřijelo. Začala jsem opatrně, ale i tak závod byl spíš trápení, jsem ráda že jsem dokončila a tím  nastartovala podzimní sezónu, kdy chci ještě pár závodů odeběhnout.

 

 

Adéla Johanová k závodu napsala:

Letos jsem běžela tento závod úplně poprvé. Jelikož mi letos poměrně chybí objem, tak jsem zvolila jen krátkou trať. Start jsem nezkušeně přepálila, což mě trochu mrzí, protože mi na konci druhého kilometru došlo a chvíli jsem se trápila, což mi pokazilo výsledek. Ale i tak jsem se nakonec za polovinou závodu vzpamatovala a doběhla jsem na druhém místě v kategorii žen, s čímž jsem spokojená. Celkově na šestikilometrové trati jsem obsadila 9. místo včetně mužů. Trať byla moc pěkná a těším se na další ročník. 

 

 

Veronika Tribučková a Jana Mosiurczáková k závodu napsaly:

Jako každý rok, jsme si dnes 11.9. udělaly výlet do Českého ráje, kde se konal Eleven půlmaraton Český ráj. Pro letošek byla jasná volba 11km, počasí nám přálo, trasa příjemná, jen zhruba poslední 2km se už celkem táhly, ale přesto jsme zabojovaly a do cíle jsme doběhly obě v čase pod jednu hodinu, takže jsme spokojené.. Děkujeme našim klukům za podporu, Martinovi a Ivet za zázemí a moc rádi jsme poznaly Péťu Kadlečkovou a Adélu Johanovou, všechny jsme rádi viděly a těšíme se na další společné akce.. Verča a Janča

 

 

 

 

 

Petr Havelka na 11km trati doběhl na 4 místě z 90-ti účastníku. V čase 0:44:57.01.

Petra Kadlečková na 11km trati doběhla na 67. místě z 90-ti účastníků. V čase 1:06:11:36

Stránky závodu:

https://sportvisio.cz/akce/pulmaraton-cesky-raj.html

Výsledky závodu:

https://sport-base.cz/vysledky/2021/z-gr8-ceskyraj-21?flt[trat]=21km

Fotogalerie:

https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/7629312

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..