Martin

 

Letos jsem do Tater vyrazil s Ivet, bohužel ne úplně připraveny a zdravotně v pořádku. Chtěl jsem hlavně akci odeběhnout, zvládnout všechny etapy a to se mi povedlo. Výkon Tour nic moc, ale aspoň první den a trochu druhý byl docela slušný, neděli jsem už pro bolesti nohy jen odklusal. I tak to stačilo na vítězství v kategorii, ale hlavně se celá akce vydařila s počasím a s Ivet si to užili parádně.

 

Ivet

 

Na Tatry run tour mě vzal Martin po odřeknutí kluků z týmu, tímto jsem po 2 týdnem mohla využít závodu za nepovedený Čerťák. Od Davida jsem věděla, že mě čeká dost náročná sobotní etapa přes Ostrvu na Sliezský dom . I když teplota na startu nebyla vysoká , tak nahoře ve výšce 1800m.n.m. nebylo úplně na 5 hodinový závod. Šla jsem do závodu po pátečním prologu s respektem. Začala jsem opatrně, pravidelně občerstvovala , využila jsem vodu i v plesu, potoku a na ochlazení zbytku sněhu na trati.

Nakonec jsem druhé místo celkově prohrála cca 6 km do cíle po seběhu Ostrvy , ale i 4 místo na takto náročné trati jsem spokojená. V neděli jsem už dokončila Tour přes bolesti nohou v klidu na 2 místo v kategorii v 3 etapovém víkendu.

odkaz na fotogalerii:

https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/7372270

odkaz na výsledky:

https://pretekaj.sk/sk/vysledky/tatry-running-tour-2021/1035

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..