Petra Kadlečková a Vojta Prášil běželi zajímavý noční závod ve Vesci. Petra doběhla na 8. místě v kategorii Z30, Vojta vybojoval celkové 2.místo  – gratulujeme !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra nám o závodě napsala: „Běželo se po soumraku, ve vlnách po 30. Během registrace stačilo mít s sebou čestné prohlášení o antigenním testu, případně se dalo zdarma otestovat na místě ve zdravotnickém stanu. Překvapilo mě i veškeré zázemí pro sportovce, včetně občerstvení. Vlastně kromě startovacích vln byl závod takový, jako bývaly, jen chybělo vyhlášení.
Já jsem se postavila na start po 3/4 roce závodního půstu, kde jsem měla možnost změřit síly s ostatními. Na jaře jsem 2 měsíce bojovala s flexory levé kyčle a na „rozběhání“ jsem měla cca 7 týdnů. Jsem zvyklá na své „přebory lesních samot“, seriál NIGHT RUN jsem nikdy neběžela, tak jsem si přišla jak Krokodýl Dundee v New Yorku. Ale atmosféra pod Ještědem byla úžasná. Už ne tolik úžasný byl výkon, ale co tě nezabije, to tě posílí. Posilněna jsem tedy až až, protože bylo celkem na morál odběhnout aspoň trochu důstojně druhé kolo. To je tak, když se nepodíváte na profil tratě a překvapí vás kopce. 8.místo a spokojená opravdu nejsem. No, je stále na čem pracovat a už teď se na to těším.“

Odkaz na web závodu: https://www.night-run.cz/zavod-info/liberec/o-zavodu.html

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..