V Praze Běchovicích jen pár desítek metrů od startu legendární desítky se o víkendu uskutečnil šampionát v přespolním běhu a kvůli vládním opatřením byl rozdělen nezvykle do dvou víkendových dnů.

Luboš Gaisl – 10. místo celkově v čase 13:04 (4 km) – „Už při prohlídce trati jsem tušil, že by to nemuselo být úplně špatný. Ze začátku jsem se raději držel v pozadí a úspěšně se vyhnul všem kolizím na startu. Jakmile se pole trochu roztrhalo, začal jsem se posouvat dopředu. Při náběhu do druhého kola jsem zjistil, že na tom nejsem pocitově zas tak špatně a zkusil svoje dosavadní pořadí ještě o něco vylepšit. Škoda, že úplné čelo bylo už v tu chvíli příliš daleko a nad moje finišerské schopnosti. Nakonec jsem ale měl i tak konečně zas celkem dobrý pocit z desátého místa i projevu, který jsem předvedl.“

Zbyšek Lhota – 15. místo celkově v čase 35:52 (10 km) – 5×2 km kolo mně moc nesedí, ale nakonec to nebyl propadák, i když jsem to takticky moc nezvládl, mohlo být o pár míst lépe. V posledním kole jsem běžel s jedním borcem a skupinka 4 dalších byla celkem daleko… řekl jsem si, že ty už nedoběhnu a tak jsem nastoupil “až” 500m před cílem a kolegu jsem utrhnul… co mě překvapilo víc, že jsem doběhl i skupinku přede mnou, ale už pozdě na to, abych je předběhl. Doběhl jsem tedy 15. a nakonec spokojený jak s časem, tak s formou která mi ukazuje dobrý základ do další sezóny.

Blahopřejeme.

Výsledky: https://online.atletika.cz/vysledky/41055

Fotogalerie:-( zatím není k dispozici

Stránky závodu: https://www.atletika.cz/

Foto: www.atletika.cz – Martin Wawryczek – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..