Kordícký Extrém 18.7.2020 trail na 26 km (nastoupáno 1103 m) Vesnice Kordíky, závod v oblasti Lyžařského centra Králíky a kopce Skalka u Banské Bystrice.

„Závod už ráno při příjezdu do vesnice Kordíky, která stojí v prudkém kopci, nevypadal na procházku, těsně před startem začalo pěkně pršet, spíš provazy vody a až na několik málo minut, to vydrželo celý závod. Trať měla vše co má mít pořádný trail a tady to ještě bylo zpestřené proudy vody na trati. Lesní cesty, kameny, kořeny, k tomu bahno a úseky, kde se jen šlo pěšky.
Od začátku jsme s Ivet závodili na ostro, oba jsme se nešetřili, Ivet v první trojce mezi ženami, já se držel většinu závodu do 6. místa. Seběhy nebezpečné a v jednom z nich Ivet spadla cca na 9. km, narazila si nohu i loket, pád bolel, ale mastila dál. Konec závodu jsme si oba protrpěli, já už zimou a únavou v posledních 4 km, Ivet dobojovala závod s bolestí po pádu. Nakonec oba spokojený a akci velice dobře hodnotíme. Pobyt jsme si prodloužili už v parádním počasí ve Vysokých Tatrách na Štrbském Plese a okolí.“

Martin Fořt

Iveta Fořtová – 2. místo v kat. Ž40+ (5. celkově) v čase 2:47:52

Martin Fořt – 4. místo v kat. M40+ (8. celkově) v čase 2:22:15

Blahopřejeme.

Výsledky: https://sportsoft.cz/sk/zavod/overview/5317

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/6429699

Stránky závodu: https://marathonbbtour.sk/

Foto: Ivet a Martin Fořtovi a pořadatelé – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..