ELEVEN RUN TEAMové závěrečné setkání a hodnocení uplynulé běžecké sezóny se uskutečnilo ve dnech 16.- 17.11. na Hraběticích v Jizerských horách v nádherných prostorách nově zrekonstruované chaty Tesanka. A navíc pod starostlivým dohledem bývalého biatlonového Mistra světa Romana Dostála, který se spolu se svou rodinou a svými kolegy o nás vzorně staral za což mu velmi děkujeme.

Spolu s večerním vyhodnocením běžecké sezóny jsme se v průběhu tohoto setkání věnovali i společným výběhům po Jizerkách, taktéž i důležité regeneraci, relaxaci i odpočinku a samozřejmě i doplnění výborné stravy a nezbytného pitného režimu, zvláště toho večerního.

Hlavním bodem programu bylo vyhodnocení závodní sezóny a seznámení s naší úspěšnou závodní statistikou, taktéž i vyhlášení nejúspěšnějších členů týmu a jejich top výkonů.

Ani ve druhém dni našeho setkání jsme nezaháleli.

I když byl náš společný pobyt velmi krátký, přesto jsme si ho náramně užili a moc se nám líbil. Skvělý nápad a výborná realizace, děkujeme Martine.

Závěrem bych si dovolil jménem všech členů ERT, tak jako i v předchozích letech poděkovat majiteli a vedení firmy, za celosezónní materiální a finanční podporu, našemu vedoucímu ERT Martinu Fořtovi za starost, snahu a ochotu a v neposlední řadě za schopnost vytvoření bezvadné party lidí, která díky společnému koníčku si dokáže každou, nejen sportovní akci užít naplno.

Výroční zpráva: Výroční zpráva ERT 2019

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/5783044

Foto: Vláďa Mosiurczák, Radek Tribuček a ERT – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..