V pátek 20. září se uskutečnil 3. ročník Eleven Večerního běhu na jablonecké přehradě. Závodu na 5 km se zúčastnilo 135 běžců ve čtyřech kategoriích. Závod se konal v areálu pivovaru Volt, kde pořadatel vytvořil příjemné prostředí a zázemí závodu. Závod byl odstartován ve 20 hodin a většina běžců absolvovala závod s čelovkami, a tím vytvořila zajímavou kulisu večerní přehrady a zároveň se mohlo běžet i do lesních úseků za přehrady. Velké poděkování za parádní akci a krásně strávený páteční večer si zaslouží její autor a hlavní organizátor v jedné osobě Martin Fořt spolu s jabloneckou firmou Eleven a taktéž všichni pomocníci a sponzoři, kteří se na ni podíleli.

Iveta Fořtová – 3. místo v ženách celkově v čase 21:54.0

Veronika Tribučková – 35. místo v ženách celkově v čase 32:00.2

Jana Mosiurczáková – 36. místo v ženách celkově v čase 32:00.5 – Zatím jsme se s Veru účastnily všech ročníků, letos jsme rozmýšlely, zda běžet, protože nás čekal v sobotu v Ústí půlmaraton. Ale vzhledem k tomu, že běžela malá Nellinka od Veru, dělaly jsme jí na trase dozor, tak tempo bylo tak akorát, abychom připravily nohy na sobotní běh. Nakonec to dopadlo tak, že Nellinka nám zdrhla a my do cíle dovlály za ní. Počasí bylo naprosto ideální, běželo se skvěle, moc jsme si to užily.

Zbyšek Lhota – 1. místo celkově v čase 18:12.1

Petr Havelka – 5. místo celkově v čase 19:21.4

Roman Koravský – 7. místo celkově v čase 19:31.3

Martin Fořt – ředitel v akci

Blahopřejeme.

Výsledky: EVB 2019

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/5627336

Video: https://www.youtube.com/watch?v=-UwycrSpJFY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1kX-ToQJu500UXoux63BD9L2buyyW18UtOKZKQk18dq4pPHKlvlwVnX0s

Stránky závodu: http://www.elevenbehy.cz/

Foto: Eleven sportswear – Aleš Verba, Richard Lexman a ERT – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..