Rodina Havelkova pořádala v sobotu 8. června další, letos již jubilejní 10. ročník Dřínovského krosu. Za krásného slunečného počasí, na suché a rychlé dvoukolové trati s celkovou délkou 8 km si to rozdalo 39 nažhavených závodníků. Součástí tohoto vydařeného sportovního klání byly i dětské běhy a také kratší varianta krosu na 4 km. I letos, tak jako loni se běželo na stejné trati a padaly i nové traťové rekordy. Ve všech kategoriích startovalo přesně 92 běžkyň a běžců od nejmenších až po veterány. Celá akce byla opět tak jako v předchozích ročnících velmi povedená díky šikovnosti a sehranosti pořadatelů. Po sportovním klání se konalo tradiční pozávodní posezení s pohoštěním, opět vše v režii a pod záštitou sehraného týmu manželů Havelkových, za což jim velmi děkujeme a již teď se těšíme za rok na viděnou při dalším ročníku Dřínovského krosu.

David Pecina – 1. místo v kat. MB do 49 let (3. celkově) v čase 29:54

Petr Havelka – 3. místo v kat. MB do 49 let (7. celkově) v čase 31:38

Michal Holík – 4. místo v kat. MA do 39 let (6. celkově) v čase 31:19 – „Pro můj letošní závod #19 jsem zavítal do Dřínova k Havelkům. Ti zde již deset let pořádají běžecký kros. Tento závod jsem běžel již loni a tak jsem věděl do čeho jdu – krásný lesní kros s jedním velice výživným kopcem. Týden po Czechmanovi byly nohy docela v pohodě až na ten kopec. Celkově však překvapení – zaběhl jsem o 1,5 minuty lépe než loni. Asi tomu nahrála suchá trať díky letošnímu nedostatku srážek.“

Vláďa Vacarda – 1. místo v kat. MD do 69 let (19. celkově) v čase 37:42

Martin Lukeš – 2. místo v kat. MC do 59 let (21. celkově) v čase 39:28

Roman Koravský – 1. místo v kat. MC do 59 let (13. celkově) v čase 33:03

Blahopřejeme.

Výsledky: DK 2019

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/5368244

Stránky závodu: http://drinovskykros.blogspot.com/

Foto: Luboš Švácha (lubossvacha), Květa Havelková, Enrico Fiala, Marwi Holíková, Martin Lukeš, ERT a pořadatelé – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..