Nadšení běžci, výjimečné a náročné trasy, kulisy hradu Karlštejn a lomu Velká Amerika. Taková byla sobotní premiéra nového běžeckého seriálu Běhej Lesy, který odstartoval na Karlštejnsku. Přihlášeno bylo bezmála sedm stovek závodníků na tratích 12 a 19 km včetně tří členů ERT, kteří si opět vedli na výbornou.

Seriál Běhej Lesy slibuje závodníkům trasy z 80 % na měkkém povrchu a ze 100 % na čerstvém vzduchu. A obě trasy na Karlštejnsku slib dokonale naplnily. Navíc nabídly běžecké unikáty: průběh v podhradí majestátního hradu Karlštejn a také jinak uzavřeným lomem Velká Amerika s tunelem osvětleným svíčkami.

Pořadatelé připravili pro závodníky lákavé podvečerní menu. A kromě skvělých běžeckých zážitků a čelenky Eleven v designu Běhej Lesy si odnesli i dobrý pocit: generální partner seriálu Lesy ČR za každého běžce totiž vysadí v lokalitě Karlštejna jeden nový stromek. Stejně tomu bude i při příštím závodě v jihomoravské Lednici, kde se poběží už v sobotu 25. července.

Adélka Stráská – 1. místo celkově na 12 km v čase 1:02:05

Jirka Čivrný – 2. místo celkově na 19 km v čase 1:15:06

Michal Holík – 3. místo celkově na 19 km v čase 1:16:09

Gratulujeme.

Kompletní výsledky: http://www.behejlesy.cz/cs/vysledky?f=flt&tour=&race_yr=2015&race=KA21&gender=&category=&go=Vyhledat

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/1248686

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..