Tatry Running Tour 2015                     (zhodnocení krásného závodu od Martina Lukeše)

  Ve dnech 19. – 21.června uvítalo Slovenské Štrbské Pleso běžce z devíti zemí, kteří se zúčastnili 5.ročníku etapového závodu Tatry Running Tour, jehož partnerem je také firma Eleven. Eleven Run Team reprezentovala čtveřice Martin Fořt a Roman Koravský, kteří absolvovali část Tatry Running Tour „CLASSIC“ a David PecinaMartinem Lukešem běželi Tatry Running Tour „EXTREME“.

V pátek v 9 hodin večer proběhl pěkný 4 km závod Night Run kolem osvětleného Štrbského Plesa kde jsme slavili první úspěch celkově třetím místem Davida, v kategorii byl na místě druhém a na bedně ho doplnil třetím místem v kategorii M40 Martin Fořt.

V sobotu se pole závodníků rozdělilo na dvě skupiny, jedna běžela 10 km trasu „CLASSIC“ a pořadatel jim připravil výběh části sjezdovky na Chatu pod Soliskom. V tomto závodě se Martin Fořt umístil celkově třetí a v kategorii M40 na druhém místě, Roman Koravský skončil třicátý a mezi M40 dvanáctý.

Běžce, kteří byli přihlášeni na etapu „EXTREME“, čekalo 36 km přes Popradské Pleso, Ostrvu, Batizovské Pleso, Sliezsky Dom u Velického Plesa a zpět přes Ostrvu do cíle. Cestou dvakrát překonali nadmořskou výšku 2000 m.n.m. a zažili rozmary počasí, mlhu, déšť, sněžení i sluníčko. David Pecina zdolal tuto náročnou trať za skvělé 4 hodiny a 10 minut což mu vyneslo celkově třetí místo a mezi M40 druhé místo, Martin Lukeš celkově skončil na 34 a v kategorii M40 na 9 místě.

V neděli dopoledne čekala všechny běžce společná závěrečná etapa Interski Run, dlouhá 7 km opět s výběhem směr Chata pod Soliskom a na její trase byla pro závodníky připravena na zdolání také hromada sněhu. V této etapě si v kategorii M40 vyměnili místa na stupních vítězů Martin Fořt, skončil druhý, s Davidem Pecinou, který tentokrát skončil na 3 místě.

Celkové výsledky běžců Eleven Run Teamu po všech 3 etapách:

Tatry Running Tour „CLASSIC“

Martin Fořt                   2. místo celkově       2. místo v kategorii M40     držitel bílého dresu

Roman Koravský       20. místo celkově       7. místo v kategorii M40

  

Tatry Runnig Tour „EXTREME“

David Pecina              3. místo celkově       2. místo v kategorii M40

Martin Lukeš            26. místo celkově       7. místo v kategorii M40

Úspěšný závodní víkend zakončili členové Eleven Run Teamu příjemným večerním posezením v restauraci Furkotka a konstatovali, že se příští rok určitě vrátí ve větším počtu. 

Blahopřejeme.

Kompletní výsledky: http://pretekaj.sk/sk/podujatia/6

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/1249964

Slide show: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/1260322

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..