Po letošním povedeném dubnovém Ještěd SkyRace se v sobotu 2. prosince jako pokračování uskutečnil ještě více extrémnější Ještěd Winter SkyRace. Na náročné 21 km trati s převýšením 1350 m změřilo své síly 305 závodníků a odvážlivců. Letos k hlavní trati přibyla novinka – Winter Trail. Kratší, 11,5 km dlouhá s převýšením 850 m, ale přesto velmi výživná varianta hlavního Skyrace překonávala vrchol také dvakrát.

Ředitel Honza Dušánek to měl opět parádně zvládnuté. Od registrací, zázemí, značení tratě, občerstvení na trati, příjemných a usměvavých pořadatelů, povzbuzujících diváků až po dokonalý pozávodní servis, včetně jídla, pití a hodnotných cen při vyhlášení. A jako bonus pro všechny objednal i pravé zimní počasí, včetně sněhové nadílky. Celá akce si za svoji vymazlenost a srdíčko zaslouží velkou pochvalu. A proto, zcela po právu, patří říci jejímu řediteli a všem jeho spolupracovníkům, kamarádům, dobrovolníkům, kteří se na ni podíleli – děkujeme a v příštím roce se budeme těšit opět pod kopcem.

Zbyšek Lhota – 1. místo celkově v čase 1:14:15 (Trail)

Roman Koravský – 4. místo celkově v čase 1:22:56 (Trail)

Gratulujeme.

Výsledky: http://jestedskyrace.cz/winterskyrace/vysledky.html

Fotogalerie: https://www.zonerama.com/ELEVENRUNTEAM/Album/3934026

Video: https://www.youtube.com/watch?v=P0vQFnw99TY&feature=share

Stránky závodu: http://www.jestedskyrace.cz/winterskyrace/

Foto: www.sportshots.cz – Jiří Januška, Jiří Bošek a Milan Humaj; Petr Urbánek, Martin Rada, Martin Kopřiva a Honza Dušánek – děkujeme.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..