Jarní část Eleven run team junior z pohledu závodníků

Tomáš Jehlička – První část sezóny pro mě byla velikým ponaučením. S novým vedením a týmem se cítím velmi dobře. Vylepšil jsem si osobní rekord na 800m, když jsem v Kladně běžel čas 1:54,45. Byly i závody, které se nepovedly, ale ty mi daly řadu zkušeností do budoucna. V poslední části jsem si zkusím i 1500m v Novém Městě nad Metují jsem běžel 3:59,81. V této disciplíně jsem také startoval na letošním MČR v Ostravě, kde jsem v taktickém závodu s časem 4:05,10 skončil na 4. místě. Nyní se již plně připravuji na podzimní část sezóny.

Richard Hübner – Sezóna pro mě byla náročná a absolvoval jsem hodně závodů. Poprvé jsem svůj osobák letos prolomil v Kladně kde jsem se posunul o 38 setin (1:54.08). Druhé zlepšení následovalo na Zlaté tretře v Ostravě kde jsem se zlepšil na čas 1:53,54. Největší překvapení na mě čekalo na Mistrovství České republiky kde jsem si z velmi rychlého závodu odnesl třetí místo s osobním rekordem v hodnotě 1:51,61, tímto časem jsem se nominoval na Mezistátní Utkání a zároveň splnil limit na Mistrovství Evropy dorostenců, které se koná v Bánské Bystrici. V této době probíhá finální příprava a 16.7. odjíždím na Slovensko.

Filip Čermák – Olympiáda dětí a mládeže: Na trati 300 metrů jsem postoupil do finále jako 1 z rozběhu časem 35,93. Ve finále jsem skončil na 4. místě. Tímto časem jsem zaběhl krajský i oddílový rekord.

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..