POLYKÁME KILOMETRY KDE SE DÁ

Je březen a cyklistova sezóna se začíná pomalu blížit. Většina závodníků nestála na startu minimálně od října a závody už netrpělivě vyhlíží. Jsou plní očekávání, jak to letos půjde a jak se dokázali na přicházející sezónu připravit. U nás v České republice nejsou stále ideální podmínky pro polykání dlouhých kilometrů. Když se hodně daří a vykoukne sluníčko, teploty se dostanou k deseti stupňům, ale spíše se potýkáme s teplotami těsně nad bodem mrazu.

Mallorca, Kanáry, Kypr, Chorvatsko jsou základní destinace, kam český cyklista vyráží za teplem, sluníčkem a klidem. V těchto destinacích je teplota stabilně kolem dvaceti stupňů a sluníčko je všudypřítomné. Takové podmínky jsou naopak pro přípravu na první závody ideální. Není divu, že i členové našeho týmu v tuto chvíli obsazují některé z vyhřátých koutů jižní Evropy.

SAM_3399

Nejdále je se svou přípravou Zdeněk Vobecký, který absolvoval průběžně celou zimu soustředění na Mallorce a Kanárech. V tuto chvíli hají barvy dresu ELEVEN MERCEDES-BENZ MITAS teamu na Kypru, kde statečně bojuje na akci světové kategorie Sunshine CUP o co nejlepší umístění. Dámská větev našeho teamu se přesunula na Kanárské ostrovy, kde ostrově Fuerteventura sestry Loubkovi získávají potřebnou výkonnost. Ondřej Preněk dal přednost Chorvatsku. Filip Holubář úzké pláště svého silničního stroje prohání po Mallorce. Tam za ním zítra přijede Michal Malík, který nedávno ukončil cyklokrosovou sezónu a vrací se do plného tréninku po krátkém volnu. A-team je v plné přípravě a těšíme se na jejich výsledky.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..