Makáme na tom!

Čekají nás velké změny. Pro další sezónu 2015 se připravuje spousta nových věcí. Máme nové závodníky, nové partnery, nové webovky, nové sídlo. Zůstal nám ale starý dobrý elán a chuť na teamu pracovat.

Zimní období není čas pro cyklistickou sezónu. Závodníci trénují a připravují se, aby měli co nejlepší výkonnost, až se jaro zeptá, co jsme dělali v zimě. Není tomu jinak ani u nás v teamu. Po loňských špatných sněhových podmínkách si užíváme v Jizerkách velkou nadílku sněhu a můžeme absolvovat velmi příjemné tréninkové hodiny na běžkách. Neleníme ani zajít si do posilovny nebo využíváme ledové plochy pro hokej.

Fyzická příprava ale není vše, co se v cyklistických teamech přes zimu děje. Zástupci teamu mají v tomto období hodně práce s přípravou pro nadcházející sezónu. Čeká nás toho spoustu nového, chystáme tento nový web. Rozhodli jsme se, že jej budeme upravovat „na ostré doméně“ tak aby se každým mohl podívat, jakým směrem se naše práce ubírá. Připravujeme nové dresy, naskladňujeme nejrůznější potřebný materiál a stále jednáme s dalšími partnery a potencionálními závodníky.

web

Už v tuto chvíli je jasné, že budeme mít nový název týmu. Mezi naše dosavadní partnery se nově dostal Mercedes-Benz, který zaujme v našem názvu druhou pozici. To znamená, že v roce 2015 budeme mít jak v startovních, tak ve výsledkových listinách název ELEVEN MERCEDES-BENZ RUBENA TEAM. Nový partner nám do teamu přinese lepší zázemí, budeme se tedy moci posunout zase o něco výše. V našich řadách budou k vidění nové tváře a to jak v elitním A teamu tak v široké základně OMT.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..