Letošní závod ČT Author Cup v Josefově dole byl opravdu pro otrlé. Jeden ze závodníků našeho týmu řekl: „V hezkém počasí umí jezdit každý, ale v hnusném to už je hodně na morálku.“ Od rána chladno kolem 3°C – 5°C, zataženo, mrholení a chvílemi i dost silný déšť. To si Jizerské hory připravily pro účastníky 21. ročníku. Pořadatel hlásí full stav, takže 3.500 závodníků. Pro představu ve výsledkové listině je poslední v pořadí na 2.896 místě. Zbytek byl diskvalifikován nebo vůbec na start nedorazil. To jsou srdcaři.

Za ELEVEN MERCEDES MITAS se také našlo pár závodníků kteří měli náhle rýmičku, ale ani se nedivím. Více bylo těch, co se na startovní čáru postavili. Nakonec dokončili všichni, co odstartovali kromě jednoho, který měl defekt těsně před cílem.

Celkem tedy v cíli 27 závodníků, z toho jedna bedna Richarda Vosyky na 3. místě ve své kategorii a jedna bedna Aleše Strnada, Ondřeje Preňka a Jana Rožka v týmové soutěži kteří obsadili také třetí místo.

Výsledky celého týmu EMMT:

ctauthorcup2016

Večer proběhlo uzavření sezóny na After party v místní restauraci v Jablonci nad Nisou, kde proběhlo zhodnocení, poděkování závodníkům a sponzorům a vize na příští sezónu 2017. Co mám informace také všichni „dojeli“ co cíle i když v brzkých ranních hodinách.

Příští rok na startu čágo

Děkujeme:…

screenshot_20161011-101410

Fotografie ze závodu ve skupině ELEVEN MERCEDES MITAS  na Facebooku

TA9A0719


Pro fanoušky týmu ELEVEN MERCEDES MITAS -> Facebook

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..