Libor Vencl ml. – podpora mladého talentu

Podporujeme mládež. Zatím je to tedy jen první vlaštovka, celou tuto sezónu jezdí v barvách Eleven Mercedes-Benz Mitas malý a velmi šikovný Libor Vencl.  Jedenáctiletý borec v „jedenáctkovém“ dresu má odvahu postavit se na start i mezi dospělé závodníky. Ovládá kolo skvělým způsobem. Pod dohledem svého zapáleného otce nám před očima roste mladý talent horské cyklistiky.

„Liborek“ jak mu táta Libor říká, absolvuje velké množství závodů. Celá jejich rodina cyklistikou žije a ženou to dokonce tak daleko, že když je Liborek zraněný, dorazí na závody alespoň jako diváci. Pečlivá příprava a trénink před závodem je tomuto malému bikerovi také vlastní.P8220022

Tento zapálený capart se snaží závodit, jak může a hlavně závodí celým svým srdcem. Je radost ho na závodech sledovat. I když cyklistika v Liborově věku ještě není ani náhodou o výsledcích, ale o tom, aby ho kolo v první řadě bavilo.P1110410

Libor Vencl mladší má za sebou několik pěkných výsledků.  Dokázal zvítězit na Kolín tour nebo na Hlineckém Hřebci, ovládl Běstvinký maraton, kde stál na startu 22km dlouhé trasy i s dospělými a do cíle se dostal celkově na perfektním a stylovém jedenáctém místě.

My budeme držet Liborovi nadále palce a budeme si přát, aby takových zapálených rodin do cyklistiky bylo co možná nejvíc!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..