Nabitý závodní víkend 26-27/04/2014

Krátké reporty otevře Petr Tatíček:

Víkend dobře za tři!

Sobotní otvírák KPŽ Trans Brdy s letošní rekordní účastí téměř 2000 lidí skončil celkovým 29. místem a 3.v kategorii M 23.

  1. místo Petr Šťastný (Česká Spořitelna – Specialized)
  2. místo Honza Šťastný (Bikeclinic Cannondale)
  3. místo Petr Tatíček

Nedělní Pražský MTB pohár v Řepích byl ve znamení těžkého pádu v úvodu závodu, a tak sjíždění startovního pole vyneslo nakonec 3. místo v kategorii Open.

„Bylo navíc, ale ve finále jsem rád, že jsem se potom pádu v úvodu otřepal a dostal ještě zpátky na kolo a užil si krásnou trať, kterou kluci udělali. Tohle nám tady v Praze chybělo a je super, že to mám kousek od baráku“

Dále v programu je první díl ČP MX AUTHOR ŠELA 3.5.2014, kde se Petr potká s ostatními členy ERTT.;

Adam Pecháček se zúčastnil Porubajk marathonu 68km, kde dokončil na 36. místě celkově a 17. v kategorii. Níže naleznete jeho fotky.

Petr Novotný o MTB poháru v Řepích:

10. Masters, od pátku jsem opět váhal, zda jet závod a nebo ne, nakonec bylo docela hezky, trať byla totožná z 90% jako bude MČR v XC v červenci, takže dobrý tréning.

Běžecká sekce zářila na Jabloneckém běhu do pohody – Mizuno Cup:

  • Jiří Čivrný – celkový vítěz
  • David Pecina – 2. místo nad 40 let
  • Iveta Fořtová – 2. místo nad 40 let
  • Josef Procházka – 3. místo nad 40 let

V Brništi proběhl 1. ročník 1/2 maratónu a běhu na 10,5 km, na této trati zvítězila Ivana Loubková.

A ještě doplnění výsledků z letošního prvního závodu Kolo pro Život – Trans Brdy 2014 z krátké trasy a závodu odstrkovadel.

David Žižka se umístil na celkově 50. místě a v kategorii na 11. místě. Pavel Brzek celkově na 96. místě a v kategorii na 31. místě. A v neposlední řadě mladá síla ERTT Nela Brzková na odstrkovadle obsadila 17. místo celkově.